Boeken over crowdfunding

e-book crowdfunding

Gratis e-book:

Crowdfunding

Je hebt een geweldig idee. Nu alleen nog het benodigde geld zien te krijgen. En klanten natuurlijk. Of bezoekers. Of vrijwilligers. Of materialen. En mensen die je kunnen helpen met de uitvoering. Crowdfunding kan je helpen om dit allemaal te bereiken. Maar wat is het precies? En hoe werkt het dan en is het ook geschikt voor mij?


38 pagina's vol kennis en inspiratie, zodat jij kan bepalen of crowdfunding iets is voor jou en jouw project! Helemaal gratis en direct beschikbaar!

Hulp bij crowdfunding

Zorg voor een goede basis

Weten wat je wel of juist niet moet doen kan je veel tijd energie en frustratie schelen. Zorg dat je precies weet wat er verwacht wordt en kom niet voor verrassingen te staan. Leer van ervaren crowdfunders en laat je inspireren door anderen.

Onze boeken over crowdfunding (Fysiek en E-book)

Crowdfunding hulp

Starten met crowdfunding in 60 minuten

stappenplan crowdfunding

Crowdfunding, het werkboek

werkboek crowdfunding, starten met crowdfunding

Beide boeken als combideal

Meer informatie over deze crowdfunding boeken

Crowdfunding hulp

Starten met Crowdfunding

Starten met Crowdfunding in 60 minuten is een klein en handzaam boek, dat je in korte tijd duidelijk maakt wat crowdfunding is waar je het voor kunt gebruiken én hoe je het zult ervaren. Het is luchtig geschreven, staat boordevol tips en voorbeelden en beschrijft alleen datgene dat je nodig hebt voor een succesvolle campagne. Een must read voor elke crowdfunder.


Het boek is beschikbaar als fysiek boek of als E-book en is te bestellen via deze site of via Managementboek.nl voor maar € 12,50.

stappenplan crowdfunding

Crowdfunding, het werkboek

Wanneer je hebt besloten te gaan crowdfunden, dan is Crowdfunding, het werkboek de ideale manier om goed en goedkoop aan de slag te gaan. Volg de stappen, lees de tips en maak de opdrachten. Zo ben jij klaar voor een succesvolle campagne en kun je optimaal genieten van de 'rollercoaster', die het ongetwijfeld gaat worden.

Dit werkboek is beschikbaar als fysiek boek of als E-book en is te bestellen via deze site of via Managementboek.nl voor € 29,95 (E-Book) of € 39,95 (fysiek exemplaar).

werkboek crowdfunding, starten met crowdfunding

Boekendeal

Geef jezelf een goede basis: Zorg voor voldoende kennis en handvatten én maak gebruik van de ervaring, die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Het bewezen concept, dat we beschrijven in het werkboek heeft al tientallen campagnes aan succes geholpen. Je ontvangt de volgende boeken met een aantrekkelijke korting:

  • Starten met crowdfunding in 60 minuten
  • Crowdfunding, het werkboek


Meer informatie over de afzonderlijke boeken vind je op de sites van beide boeken (zie hierboven).