stappenplan crowdfunding

Zelf aan de slag met crowdfunding?

Gebruik dit werkboek om je stap voor stap voor te bereiden en zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan! 

Meer dan 50% van alle campagnes mislukt. Vaak komt dit door een slechte voorbereiding.
Zorg dat het jou niet overkomt! 

stappenplan crowdfunding

Stap-voor-stap handleiding

Je hebt besloten dat je gaat crowdfunden voor jouw project. Maar waar begin je dan? En hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig veel tijd en energie in de voorbereiding hoeft te steken? Crowdfunden is immers niet jouw hoofdtaak; Er moet ook nog een project worden gerealiseerd!

Was er maar een praktisch, pragmatisch hulpmiddel waar je, samen met je team, op kunt terugvallen. Ieder weet wat hem of haar te doen staat en samen bouwen jullie dé optimale campagne. Komt dat even mooi uit ...

Crowdfunding, het werkboek is de ideale manier om goed en goedkoop aan de slag te gaan met jouw eigen campagne. Volg de stappen, lees de tips en maak de opdrachten. Laat niets aan het toeval over en verzeker jezelf ervan, dat je overal aan hebt gedacht. Ga vol vertrouwen van start met je campagne en geniet van het avontuur!

Crowdfunding hard werken

Voor wie is het interessant?

Eigenlijk zou iedere ondernemer of ondernemend persoon moeten denken als een crowdfunder! Anders kijken naar je netwerk levert je veel op. Toch is dit boek natuurlijk niet voor iedereen. Het is speciaal bedoeld voor mensen die zelf een crowdfundingcampagne willen voorbereiden en voeren. 


Het werkboek vormt de basis voor elk project, dat door Move Your Crowd wordt begeleid. Of dat nu persoonlijk is door de adviseur of via onze Online Training Crowdfunding. 

Wil je zelf goedkoop en laagdrempelig aan de slag met je campagne? Dan is Crowdfunding, het werkboek hét startpunt. Waarschijnlijk zul je hiermee het overgrote deel van de voorbereiding zelf kunnen afronden. En heb je voor die laatste 10% nog hulp nodig? Dan weet je ons te vinden!


Wat mag je verwachten:

  • Een handleiding met 51 stappen naar succes
  • Geschikt voor elke vorm van crowdfunding
  • Meer dan 130 praktische opdrachten
  • Praktisch, pragmatisch en realistisch
  • Vol inspiratie, motivatie en tips

Wat is het niet?

  1. Geen garantie op succesWel de garantie dat je optimaal bent voorbereid

Wat zeggen de ervaren crowdfunders:

"Logische opbouw en lekker praktisch aan de slag met heldere opdrachten. Wat mij betreft verplichte kost voor iedereen die wil gaan crowdfunden en natuurlijk ook de crowdfundingadviseur!"

Referentie crowdfunding

Bart Zwerink - Eigenaar Financieringsgilde Twente 

"Micha is een enthousiaste en gedreven persoon. Hij is een man met een missie. Het helpen realiseren van andermans dromen. Ik heb dit al een aantal keren met hem mogen ervaren en dat is een te gek gevoel."
Referentie crowdfunding

René Horsthuis - Eigenaar Inspiratiefilmpjes

"Heldere uitleg, een handig werkboek en geen valse beloftes; het zou hard werken worden. Dat was het ook, maar we hebben er geen moment spijt van gehad. Ik vond het geweldig en zou het zo weer doen!"

Referentie crowdfunding
Tanja Lammers - Initiatiefneemster  The Gap Haaksbergen

Een greep uit de onderwerpen uit dit boek:

De Hoofdstukken:

-  Crowdfunding JA/ NEE

- De Initiatiefnemers

- Het Project

- De Crowd

- Tegenprestaties

- Activiteiten

- De Presentatie

- De Planning

- Final Check

- Campagne voeren

- Na Afloop

De Inhoud:

- 208 pagina's boordevol waardevolle informatie

- 51 stappen voor de ideale voorbereiding

- 133 opdrachten waarmee jij de campagne vormt

- Tips, trucs en inspiratie van andere crowdfunders

- Basis voor een online marketingcampagne

- Kritische vragen die je helpen je plan aan te scherpen

- Inzicht in je doelgroep en hun wensen 

- Inzicht in de waarde van jouw ambassadeurs


Motivatie:

- Meer dan 50 quotes om jou en je team te motiveren

stappenplan crowdfunding

Crowdfunding, het werkboek

Bouw zelf een succesvolle crowfundingcampagne met behulp van dit praktische werkboek. Het neemt je stap voor stap mee in de voorbereiding van de campagne. Dankzij alle praktische stappen en best practices ben je optimaal voorbereid en laat je niets aan het toeval over.


Alle vragen die je kunt hebben over het opzetten van een crowdfundingcampagne worden beantwoord in dit werkboek geschreven door een ervaren crowdfundingadviseur.Prijs E-Book: €  29,95   / Prijs fysiek boek: €  39,95

Tijdelijk geen verzendkosten

Fysiek boek: Crowdfunding, het werkboek

E-Book: Crowdfunding, het werkboek

Hulp bij crowdfunding

Laagdrempelig aan de slag

"Ik wil graag zoveel mogelijk projecten helpen om met behulp van crowdfunding aan de benodigde middelen te komen om het project uit te voeren. Lang niet iedereen kan een crowdfundingadviseur inhuren. Om onze kennis en ervaring toch breed in te kunnen zetten is dit werkboek geschreven. Zo wordt crowdfunding voor iedereen bereikbaar en betaalbaar."

- Micha van de Water, Move Your Crowd

Referentie crowdfunding

Stapsgewijs op weg ...


"Micha heeft ons (mij en Ferry) fantastisch geholpen met ons crowdfundingproject voor de Dag van het Werkplezier. We kwamen met het idee en hij was gelijk aangehaakt.


"Als jullie dit willen, dan zul je in korte tijd een paar snelle klappen moeten maken met z'n tweeën." Daar waren we wel voor in. Micha heeft ons stapsgewijs op weg geholpen om de campagne op te zetten en uit te voeren. Van begin tot eind was hij behulpzaam, creatief en praktisch! Voor crowdfunding (voor ons was het iets nieuws) ben je bij Micha aan het juiste adres!"
Selmar Wesselink - Dag van het Werkplezier

Zorg dat je goed voorbereid aan je campagne begint. Bestel nu het werkboek.