Voorlichting Crowdfunding

Wat nou Dromen?
Gewoon Durven en Doen

In 4 weken ben jij klaar om in actie te komen: Zet jouw plannen om in resultaat!

Live-dagen op 8 oktober en 5 november 2022

Herken je dit?

Je hebt een droom. Een wens. Een prachtplan in je hoofd. Het is een kans die je dolgraag wilt pakken. Het laat je niet los. Het liefst zou je er nú al mee aan de slag gaan.

Maar je ziet wel 1000 redenen om het niet te doen. Het kost geld. Geld dat je (nog) niet hebt. Het ontbreekt je aan Lef. Het lijkt wel of anderen het allemaal moeiteloos doen. Waar haal je de Tijd vandaan en eigenlijk weet je niet precies wat je moet doen. De juiste Kennis ontbreekt nog. En waar begin je dan? En hoe begin je dan? Je bent op zoek naar Daadkracht.


Maar wat nou als het gewoon gaat lukken ...?


Wat nou als al die belemmeringen in je hoofd zouden worden weggenomen? Wat nou als je écht voor gaat en je een groep mensen om je heen verzamelt, die er samen met jou een succes van gaat maken? Met hun tijd. Hun geld. Hun kennis. Hun materialen en hun netwerk.  Zie je het voor je? 

Kriebelt het al een beetje? Mooi! Wij helpen je graag op weg. Net zoals we dat bij vele voor jou hebben gedaan. En met succes! Wij zorgen dat je in actie komt en zijn jouw 'stok achter de deur' en 'stoken het vuurtje' verder op. 


Dus ... ben je bereid om te leren?  Te ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Ben je bereid om iets extra te doen en uit je comfortabele zone te stappen? Dan ga jij ervaren wat er allemaal WEL mogelijk is.

Jouw droom, die werkelijkheid wordt….zie je het voor je?

Het is NU tijd om in actie te komen!

Advies blog crowdfunding ambassadeurs

Is de Masterclass geschikt voor jou?

 • Heb je een plan, een wens of een droom die nodig de wereld in moet?
 • Ben jij ondernemend en avontuurlijk ingesteld?
 • Hou je van samenwerken en kun je jouw passie delen?
 • En ben je bereid om buiten je comfortzone te stappen? Ook al zijn er nog wel wat hobbels te nemen?
 • Hou je van nieuwe manieren van werken? Buiten de gebaande paden?
 • En ben je nieuwsgierig of jij jouw plan daadwerkelijk kunt realiseren?

Dan is deze Masterclass zeker iets voor jou!

Crowdfunding Launch

Dromen, wensen of plannen?

Maar waar moet je nu aan denken bij die dromen, wensen of plannen? Misschien heb je je baan opgezegd, en wil je je eigen bedrijf starten? Of ben je al ondernemer, en wil je graag een gaaf product, of nieuwe dienst op de markt brengen? Of ben jij die schrijver, die jouw boek in de schappen van de boekhandel wil zien liggen? Is jouw muziek misschien klaar om gedeeld te worden met het grote publiek. Of als artiest, die een voorstelling wil geven op jouw eigen wijze? Of ben jij actief in jouw buurt, om daar een fantastische speelplek en ontmoetingsplaats te realiseren? Of is duurzaamheid jouw ding, en wil je samen met gelijkgestemden een voedselbos beginnen? Of droom jij misschien van die B&B in de zon, en kan je niet wachten om jouw eerste gasten een wijntje te serveren?

Of… vul jouw droom in op de stipjes… (en eerlijk gezegd kunnen wij niet wachten om jouw droom of plan te horen)!

We nemen je stap-voor-stap mee en zijn jouw stok-achter de-deur.

Crowdfunding team

Wat gaan we doen?

In deze Masterclass van 4 weken maken we werk van jouw dromen en wensen. We maken een plan, we volgen een bewezen succesvolle formule en we gaan aan de slag met jouw persoonlijke skills. Dat maakt dat jouw plannen realiteit worden. En in veel gevallen sneller dan je nu kan bedenken!

We maken het plan zo gaaf, dat je er wel mee aan de slag móet gaan. En jouw verlangen wordt zo groot, dat je de hobbels die je misschien nu nog ervaart (bijna)  moeiteloos neemt. We helpen jou om je crowd in te zetten. Met hun tijd, energie, hun netwerk en financiële bijdrage. Jouw project wordt het project van jouw crowd. Jouw droom wordt de droom van jouw crowd. En samen maken jullie het een succes.

Plannining van een crowdfundingcampagne, contentplanning

Zelf je droom waarmaken is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er komt veel bij kijken. Deze masterclass neemt je aan de hand mee langs alle stappen naar succes. En zorgt ervoor dat het slagen van jouw plan geen geluk is, maar wijsheid!

Tijdens de twee live dagen gaan we aan de slag met jou persoonlijke skills, zoals moed, leiderschap, zichtbaarheid en daadkracht. Met veel humor zorgen we ervoor dat je zelf in beweging komt en je netwerk daarin meeneemt. Tussen de live dagen laten we je niet los. Je krijgt inspiratiemails, video’s en we ontmoeten elkaar digitaal tijdens een live Q&A.

Je ervaart tijdens de masterclass de kracht van de crowd: Jouw mede-deelnemers zijn ook jouw fans, hulp, spiegels en denken met je mee. Je bent dus niet alleen. De kracht van de crowd zijn we samen! Je voelt je vertrouwen om daadwerkelijk aan de slag te gaan alleen maar groeien!

Crowdfunding Tips

Het resultaat:

Na deze Masterclass ben jij klaar om stappen te zetten. Dus maak je borst maar nat! Je weet nu precies:

 • Wat je wilt bereiken
 • Wie je wilt bereiken en waarom
 • Wat er nodig is om resultaat te behalen
 • Hoe je jouw crowd kunt vinden en binden
 • Welke stappen jij gaat zetten op weg naar succes

Volg de bewezen strategie, en dan wordt jouw droom nog dit jaar realiteit!

Ga vol vertrouwen, inspiratie en motivatie aan de slag!

Advies Crowdfunding Micha van de Water Move Your Crowd
Micha van de Water

Micha van de Water

Inspireert en prikkelt. Daagt uit om net dat tandje extra bij te zetten. Eerlijk en direct. Denk altijd in Win-Win. Ziet overal kansen. Ervaren crowdfundingadviseur, die de afgelopen jaren al tientallen campagnes succesvol heeft  begeleid. Kan niet wachten om ook met jouw plannen aan de slag te gaan!
Move Your Crowd Durven en Doen
Esther Ardon 

Esther Ardon

Creatieve geest en doener. Ziet weinig belemmeringen. Rustig en optimistisch. Geeft zelfvertrouwen om te doen wat nodig is om je droom(leven) waar te maken. Trainer en coach op het gebied van mindset, focus en realiseren van doelen. Snelle denker, die je gegarandeerd aan het denken (en doen) zet!
Crowdfunding

Locatie: De Heerd in Lochem

De 2 live-dagen vinden plaats op een inspirerende en groene locatie in de Achterhoek. We zijn te gast in de Heerd in Lochem. Verscholen tussen de bossen is dit een ideale broedplaats en een geweldige plek om hard werk af te kunnen wisselen met hart genieten.

We gaan flink aan de slag en dan mag het ons natuurlijk aan niets ontbreken. Koffie, thee en andere drankjes zijn vanzelfsprekend. Uiteraard verzorgen we een heerlijke gezonde lunch.

Ook is er een fijne buitenruimte, om even diep in te ademen en je een levendige voorstelling te maken van hoe jouw droom werkelijkheid wordt….
Zie jij het resultaat al voor je?

Reserveer jouw plaats

1 deelnemer/ 1 project

Masterclass Durven en Doen

1.497,-

1.247,-

1 deelnemer volledige toegang
 • Profiteer van onze kennis en ervaring
 • Snel, pragmatisch en doelgericht
 • Combineer live met online leren
 • Leer van experts en de andere deelnemers
 • Optimaal voorbereid en klaar voor actie
 • Laat niks aan het toeval over

Laat deze kans om je dromen uit te laten komen niet schieten.  Een uitgebreid programma als deze, zullen we niet meer tegen deze lage prijs aanbieden.


Deze prijs is inclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk.

2 deelnemers/ 1 project

Masterclass Durven en Doen 

1.997,00
1.747,-
2 deelnemers volledige toegang
 • Profiteer van onze kennis en ervaring
 • Snel, pragmatisch en doelgericht
 • Combineer live met online leren
 • Leer van experts en de andere deelnemers
 • Optimaal voorbereid en klaar voor actie
 • Laat niks aan het toeval over

Laat deze kans om je dromen uit te laten komen niet schieten.  Een uitgebreid programma als deze, zullen we niet meer tegen deze lage prijs aanbieden.


Deze prijs is inclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk.

Reserveer je plaats voor 16 september en ontvang € 250 euro korting. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Mijn droom was groot, zo groot dat ik vaak het overzicht verloor en niet wist welke stappen eerst te zetten. De Masterclass kwam op het juiste moment. Ik wilde gas geven, had structuur nodig en hulp. De persoonlijke gesprekken met Micha hebben mij doen blijven geloven in mijn droom (want soms was ik dat echt kwijt) en hebben mij tevens richting en sturing gegeven. Hierdoor kon ik heel concreet stappen gezet. De Masterclass incl. boeken en opdrachten gaven het extra zetje wat ik nodig had. Gestructureerd stap voor stap stil staan bij (voor mij) praktisch zaken gaf rust in mijn hoofd en daardoor kwam de realisatie van mijn droom in een stroomversnelling. In de Masterclass zit ook maatwerk en persoonlijke aandacht waardoor ik deze dagen als zeer prettig, veilig en constructief heb ervaren.  

Inge Meester- Eigenaar en Directeur van SamenMeester

Ga jij jouw plan nu eindelijke doorzetten? Kom in actie en schrijf je nu in!