Ben je op zoek naar geld, materialen en een betrokken netwerk? Ga crowdfunden!

Je hebt een geweldig idee. Nu alleen nog het benodigde geld zien te krijgen. En klanten natuurlijk. Of bezoekers. Of vrijwilligers. En mensen die je kunnen helpen. Crowdfunding kan je helpen om dit allemaal te bereiken. Maar wat is het precies? Hoe werkt het dan en is het ook geschikt voor mij?

In dit gratis e-book krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is crowdfunding en wat kun je ermee?
  • Hoe gaat het precies in z'n werk?
  • Is mijn project geschikt voor crowdfunding?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van crowdfunding?
  • Waar begin ik als ik wil crowdfunden voor mijn project?
  • Waar moet ik rekening mee houden en past het ook bij mij?
  • Met welke tips moet ik rekening houden?


38 pagina's vol kennis en inspiratie, zodat jij kan bepalen of crowdfunding iets is voor jou en jouw project! Helemaal gratis en direct beschikbaar!

50%
Vul hieronder je gegevens in:
Je krijgt direct toegang tot het E-book.
Gratis Download
e-book crowdfunding
Crowdfunding aandacht

"Duidelijke uitleg, goede tips en inspirerende voorbeelden, waar we mee aan de slag konden!"

Heino Denneman - 't Hôfke Wierden

Maak van je project een succes

Wij van Move Your Crowd worden blij van mensen met goede ideeën. Helaas zien we te vaak, dat deze niet worden gerealiseerd. De reden? Geen geld om de plannen uit te voeren en/ of te weinig mensen, die het idee steunen. Zonde ...

Wij geloven dat dit anders kan! Met crowdfunding kun je zowel het geld, als het benodigde netwerk voor je idee, ophalen. En wij willen graag dat jouw idee gerealiseerd gaat worden!

We hebben dit e-book gemaakt om je kennis te laten maken met crowdfunding. De afgelopen 9 jaar hebben we tientallen initiatiefnemers geholpen om van hun idee een succes te maken. Dit deden we met behulp van crowdfunding. Zonder crowdfunding zouden deze projecten er misschien helemaal niet zijn geweest.

In dit e-book delen we onze kennis en inzichten met je. We hopen dat we je zo wat extra energie en motivatie kunnen geven om van jouw idee realiteit te maken. Misschien wel met behulp van crowdfunding.

9 jaar

Expertise in crowdfunding

100+

Geslaagde campagnes

€ 1.200.000,- +

Opgehaald kapitaal

Gratis e-book: Crowdfunding, zo doe je dat

Laat je inspireren door de mogelijkheden van crowdfunding en bekijk of jouw project geschikt is. Na het lezen van dit e-book weet je wat crowdfunding is en wat je te wachten staat. We delen onze kennis, tips en ervaring met je en we vertrouwen erop dat ook jij het benodigde geld én een betrokken netwerk voor jouw project zult vinden!

50%
Vul hieronder je gegevens in:
Je krijgt direct toegang tot het E-book.
Gratis Download
e-book crowdfunding 1

Geld en een netwerk. Klinkt goed toch?