Voorlichting Crowdfunding

Masterclass Crowdfunding

Bouw in 3 weken de campagne die jouw dromen gaat realiseren!

Live-dagen op 1 en 15 oktober 2022

Herken je dit?

Je loopt al een tijd lang rond met mooie plannen in je hoofd. Plannen die gerealiseerd moeten worden. Maar ja, die kosten geld. Geld dat je niet hebt. Hoe kom je daaraan?


En eigenlijk kun je ook nog wel wat extra handen gebruiken. En klanten. Gasten. Een betrokken netwerk. Mensen die je helpen om je plannen om te zetten in realiteit. Maar waar vind je die?


Je hebt wel eens wat over crowdfunding gehoord, maar je weet eigenlijk niet precies hoe dat werkt. En wat je dan moet doen. En waar je de tijd vandaan haalt.

Ga aan de slag om geld en een netwerk aan jouw droom te verbinden.

Advies blog crowdfunding ambassadeurs

Geschikt voor jou?

 • Heb je een plan, een wens of een droom die nodig de wereld in moet?
 • Ben jij ondernemend en avontuurlijk ingesteld?
 • Hou je van samenwerken en kun je jouw passie delen?
 • En ben je bereid om buiten je comfortzone te stappen? Ook al zijn er nog wel wat hobbels te nemen?
 • Hou je van nieuwe manieren van werken? Buiten de gebaande paden?
 • En ben je nieuwsgierig of jij jouw droom daadwerkelijk kunt realiseren?

Dan is deze training zeker iets voor jou!

Crowdfunding Launch

Dromen, wensen of plannen?

Maar waar moet je nu aan denken bij die dromen, wensen of plannen? Misschien heb je je baan opgezegd, en wil je je eigen bedrijf starten? Of ben je al ondernemer, en wil je graag een gaaf product, of nieuwe dienst op de markt brengen? Of ben jij die schrijver, die jouw boek in de schappen van de boekhandel wil zien liggen? Is jouw muziek misschien klaar om gedeeld te worden met het grote publiek. Of als artiest, die een voorstelling wil geven op jouw eigen wijze? Of ben jij actief in jouw buurt, om daar een fantastische speelplek en ontmoetingsplaats te realiseren? Of is duurzaamheid jouw ding, en wil je samen met gelijkgestemden een voedselbos beginnen? Of droom jij misschien van die B&B in de zon, en kan je niet wachten om jouw eerste gasten een wijntje te serveren?

Of… vul jouw droom in op de stipjes… en eerlijk gezegd kunnen wij niet wachten om jouw droom of plan te horen!

Gebruik een bewezen concept en leer van ervaren crowdfunders

Crowdfunding team

Wat gaan we doen?

In deze Masterclass van in totaal 3 weken maken we van jouw droom een plan, dat we met behulp van crowdfunding gaan realiseren. We komen echt in actie en gaan op zoek naar het benodigde geld en een betrokken netwerk, dat er met jou voor gaat zorgen dat je plannen realiteit worden.

We maken jouw crowd zo enthousiast, dat ze mee willen doen. Met hun tijd. Hun materialen. Hun netwerk. En met een financiële bijdrage. Jouw project gaat jullie project worden. Jouw droom wordt jullie droom. Jouw succes wordt jullie succes!

Zelf een crowdfundingcampagne opzetten is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor je. En er komt flink wat bij kijken. Deze training neemt je aan de hand en zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid en niet voor verrassingen komt te staan. 

Tijdens de 2 ‘live dagen’ gaan we echt aan de slag. We hanteren een methodiek, die al in tientallen campagnes succesvol is gebleken en we werken in een groep van maximaal 15 deelnemers.

Crowdfunding training

Op de eerste dag krijg je alle ins & outs over crowdfunding te horen en gaan we o.a. aan de slag met je team, je project, je netwerk en de tegenprestaties.


Vervolgens ga je 2 weken zelfstandig aan de slag in de online leeromgeving om je campagne vorm te geven. Je vindt hier o.a. video's, checklists en sjablonen, die het je makkelijk maken. In een besloten groep stel je je mede-cursisten en de experts je vragen en je helpt de anderen om ook hun project nog sterker te maken. Je bent niet alleen!


Tijdens de 2e ‘live’ dag presenteer je jouw project aan de andere cursisten en met behulp van hun feedback maak je je campagne ‘af’. Vervolgens gaan we gezamenlijk kijken naar het voeren van je campagne, zodat je optimaal bent voorbereid op een geslaagde campagne.

Crowdfunding training

Intensief aan de bak

Binnen 3 weken ben je klaar voor de start van je campagne.

Crowdfunding training

Eigen leeromgeving

Toegang tot de boeken, het forum en de online leeromgeving
Crowdfunding training

100% commitment

Kleine, gedreven groep, deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht
Crowdfunding Tips

Wat levert het op?

Na deze Masterclass ben jij klaar om je eigen campagne te gaan voeren.


Dus maak je borst maar nat! Je weet nu precies wat je wilt bereiken. Wie je wilt bereiken. En ook weet je precies wat nodig is om van je project een succes te maken. Je weet je crowd te binden met leuke tegenprestaties. Je organiseert ludieke evenementen om jouw project onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en bent ook op social media actief. Crowdfunding heeft voor jou geen geheimen meer en je bent optimaal voorbereid op een geslaagde campagne.


Als alles volgens plan verloopt wordt jouw droom nog dit jaar realiteit!

Workshop locatie

Locatie: Het Rusttheater

De 2 live-dagen vinden plaats op een inspirerende en groene locatie in de parel van het Oosten: Twente. We zijn te gast in Het Rusttheater in Reutum. De ideale plek om hard werk af te kunnen wisselen met hart genieten.


We gaan flink aan de slag en dan mag het ons natuurlijk aan niets ontbreken. Koffie, thee en andere drankjes zijn vanzelfsprekend. Een gezonde luxe lunch, een hartige snack en een afsluitende borrel maken het geheel af.


Ook is er een fijne buitenruimte, om even diep in te ademen en je een levendige voorstelling te maken van hoe jouw droom werkelijkheid wordt…. Zie jij jouw droom al voor je?

Micha van de Water

Deze Masterclass zal worden begeleid door Micha van de Water. Een echte 'fan' van crowdfunding en één van de meest ervaren adviseurs in Nederland. In de afgelopen 9 jaar heeft hij al tientallen campagnes succesvol begeleid en zo menig initiatiefnemer geholpen bij het realiseren van hun dromen.

Startdatum Masterclass

Zaterdag

01-10-'22
09:30
Referentie crowdfunding
"Crowdfunding kan doodeng zijn. Uit je comfortzone. Kwetsbaar. Allemaal waar, maar wat een fantastisch traject hebben we doorgemaakt met Micha van Move Your Crowd! Ze hebben onze campagne begeleid en man ... wat een goede keuze was dat. Heldere uitleg, een praktisch werkboek als handleiding en geen valse beloftes: Het zou hard werken worden. Dat was het ook, maar we hebben er geen moment spijt van gehad. Ik zou het zo weer doen!"

Tanja Lammers - The GAP Haaksbergen

Dit is wat je krijgt als deelnemer

Meer dan geld alleen

2 geheel verzorgde trainingsdagen in het Rusttheater in Reutum

Op zaterdag 1 en zaterdag 15 oktober gaan we van 9:30 uur tot 17:30 uur echt aan de slag met crowdfunding. Geen hoorcolleges, maar juist actief en interactief aan het werk. Samen maken we van jouw droom een plan, dat op de juiste manier aan het juiste netwerk kan worden getoond. Er is voldoende ruimte voor ontspanning en we komen niks tekort. Beide dagen zijn zowel een luxe lunch, een hartige snack en een afsluitende borrel ingepland. Want we geloven er ook in, dat we het nuttige met het aangename moeten verenigen. 
Meer dan geld alleen

Dé boeken op het gebied van crowdfunding

Elke deelnemer ontvang de fysieke boeken: 'Starten met crowdfunding in 60 minuten' en 'Crowdfunding, het werkboek'. De inhoud van deze boeken (geschreven door de trainer van deze Masterclass) geeft jullie zowel de nodige theoretische basis, als de praktische handvatten om stap-voor-stap aan de slag te gaan met het voorbereiden en uitvoeren van de campagne. 
Meer dan geld alleen

Een online leeromgeving vol waardevolle tools

Elke deelnemer krijgt volledige toegang tot de Online leeromgeving van Move Your Crowd. Je vindt hier o.a. video's, checklists, sjablonen en een hoop inspiratie om van jouw campagne en top-campagne te maken. Verder kun je hier op het Forum rechtsreeks vragen stellen aan andere, ervaren crowdfunders en de experts van Move Your Crowd. In de besloten groep, die speciaal voor deze Masterclass is ingericht deel je je voortgang met de andere deelnemers en geef én ontvang je feedback op datgene dat jij al hebt gemaakt. Een ijzersterk netwerk om je campagne mee te starten!
Meer dan geld alleen

Optimale en persoonlijke aandacht tijdens de voorbereiding

Tijdens de live dagen is er ruimschoots de tijd om gebruik te maken van de ervaring van de experts, maar ook via het forum en de besloten groep is die kennis altijd snel en vakkundig aanwezig. Stel je vragen, spar over jouw ideeën en laat je inspireren door de verhalen en ervaringen die zijn opgedaan met eerdere campagnes. Dit gaat je enorm veel tijd, energie en frustratie schelen!
Meer dan geld alleen

De Final Check voordat je campagne 'live' gaat

Voordat jouw campagne echt 'live' gaat wordt die uitvoerig gecheckt door een expert. Zo weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga met een gerust gevoel van start (en geloof ons: dat is een heel prettig gevoel, want over het algemeen zijn de eerste dagen van een campagne niet goed voor je zenuwen ...).
Meer dan geld alleen

Wekelijkse coaching gedurende de looptijd van je campagne

En als jouw campagne dan daadwerkelijk van start is gegaan, dan is het heel fijn om wekelijks even te sparren over de voortgang. Hoe goed je de voorbereiding ook hebt gedaan, er gebeuren bijna altijd onverwachte dingen. Wij hebben die waarschijnlijk al meerdere keren voorbij zien komen en houden het hoofd echt wel koel. Daar kun jij je voordeel mee doen. Samen bekijken we wekelijks of er nog zaken moeten aangepast of bijgesteld en kunnen vervolgens snel schakelen. Alles is erop gericht om van jouw campagne een succes te maken. Want .... alleen dan komt jouw droom ook echt uit. En daar doen we het voor!

Totale waarde: € 3.091,00

De totale waarde van deze investering is een optelsom van alle losse diensten die Move Your Crowd aanbiedt. Dit is echter niet de prijs die jij betaalt, voor deze Masterclass. Wij willen graag dat je jouw droom met behulp van crowdfunding gaat realiseren, maar we willen ook dat je goed beslagen ten ijs komt. Daarom hebben we een hele scherpe aanbieding voor je gemaakt. Deze 3 weken Masterclass kun jij volgen voor een bedrag van € 1.597,-. Zo maken we hem voor iedereen toegankelijk. En vergeet niet: We zorgen ervoor dat de kosten voor deze Masterclass worden meegenomen in jouw campagne en dus onderdeel worden van het totaal te funden bedrag. 

Reserveer jouw plaats

1 deelnemer/ 1 project

Masterclass Crowdfunding

1.597,-

1 deelnemer volledige toegang
 • Profiteer van onze kennis en ervaring
 • Snel, pragmatisch en doelgericht
 • Combineer live met online leren
 • Leer van experts en andere crowdfunders
 • Optimaal voorbereid voor jouw campagne
 • Laat niks aan het toeval over

Laat deze kans om je dromen uit te laten komen niet schieten.  Een uitgebreid programma als deze, zullen we niet meer tegen deze lager prijs aanbieden.


Deze prijs is exclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk. En onthoud goed: Deze kosten nemen we mee in je campagne!

2 deelnemers/ 1 project

Masterclass Crowdfunding

1.997,-
2 deelnemers volledige toegang
 • Profiteer van onze kennis en ervaring
 • Snel, pragmatisch en doelgericht
 • Combineer live met online leren
 • Leer van experts en andere crowdfunders
 • Optimaal voorbereid voor jouw campagne
 • Laat niks aan het toeval over

Laat deze kans om je dromen uit te laten komen niet schieten.  Een uitgebreid programma als deze, zullen we niet meer tegen deze lager prijs aanbieden.


Deze prijs is exclusief 21% btw. Betaling in termijnen is mogelijk. En onthoud goed: Deze kosten nemen we mee in je campagne!

Even samenvatten

Je gaat crowdfunden om jouw plan of droom te realiseren. Crowdfunding is slechts een middel om dat doel te bereiken. Samenwerking is dé sleutel tot succes. Voor jouw project én jouw campagne. Gebruik de talenten van je teamleden en laat ieder doen waar hij / zij goed in is. Wij weten hoe je een campagne goed voorbereidt. Gebruik die kennis!

We gaan in 3 weken tijd jouw campagne voorbereiden en gebruiken daarvoor een bewezen concept. Een stappenplan gebaseerd op de tientallen projecten die we de afgelopen jaren succesvol hebben begeleid. Ga niet zelf het wiel uitvinden maar focus je op de perfecte uitvoering.

Tijdens de 2 live dagen laat je je inspireren door een expert en ga je intensief aan de slag met je mede-deelnemers. In de tussenliggende periode werk je met mbv onze online leeromgeving de opdrachten verder uit. Je vragen stel je in het forum en je laat je content en eindproducten checken door specialisten. Ons netwerk staat vanzelfsprekend tot jouw beschikking.


Tijdens het voeren van de campagne word je wekelijks gecoacht door een expert, zodat je alles onder controle hebt. Een garantie op succes kunnen we je helaas niet geven. Wel garanderen we dat je optimaal bent voorbereid op je campagne.


Reserveer jouw plek in de Masterclass en betaal geen € 3.091,- maar € 1.597,- ex btw.

Micha, heeft mij nieuwe inzichten gegeven en kansen laten zien die we samen hebben ontwikkeld.

Mijn koers om die droom te realiseren heeft hij mee genavigeerd. Door te coachen, te sparren, en te focussen op mijn drive, waardoor mijn kwaliteiten optimaal ingezet werden.

Samen hebben we het optimale resultaat uit de campagne gehaald.

Dank Micha!

Referentie crowdfunding

Marcia Verstegen - MyGuapa

Micha heeft ons ondersteund en geadviseerd bij onze campagne. Dit deed hij met enorm veel positieve energie. Hij is oprecht betrokken bij het project en brengt pro-actief creatieve ideeën in. Hierdoor werk je echt als team aan je campagne. Wat mij sterk opviel was zijn bescheidenheid ondanks de bak aan kennis en ervaring. Dit maakt hem naast sympathiek ook erg toegankelijk, wat essentieel is voor een goede sparringspartner. Zeer aan te raden om met Micha in zee te gaan! 

Referentie crowdfunding
Ferry de Wit - Dag van het Werkplezier

Micha heeft mij in het proces begeleid, mij gemotiveerd, geadviseerd en een spiegel voorgehouden op een wijze die ik als heel prettig heb ervaren.

Niet alleen als crowdfunder maar zeker ook als mens vond ik het heel fijn om met hem samen te werken. Vanuit zijn enorme bak aan crowdfundingervaring en mensenkennis coachte hij mij, liet mij de mogelijkheden zien en gaf mij de ruimte om daarin mijn keuzes te kunnen maken. 

Referentie crowdfunding
Simone Tiehatten - S-Kwadraat

Masterclass Crowdfunding

Opgeven kan nog tot en met 25 september, maar wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt en vol = vol.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

                   

Veel gestelde vragen bij deze Masterclass

Ik heb wel een idee, maar waar moet ik beginnen?

Je hebt een droom, toch? Dat is het begin! Bij de weg er naar toe helpen we jou. Dat hoef je niet alleen te doen. We nemen je aan de hand. Stap voor stap. In kleine hapklare brokken. En we gaan juist op zoek naar eventuele 'beren op de weg', want alleen wanneer we die kennen weten we wat (of wie) je nodig hebt om die weg te nemen. Juist dat maakt crowdfunding zo gaaf. Je eindproduct wordt vaak nog beter dan je stoutste dromen….

Waar haal ik de tijd vandaan?

Door de week druk met je bezigheden en in de weekenden ben je ervoor je gezin, je familie en je vrienden. Maar wanneer ga jij met jouw droom aan de slag? Misschien is het juist nu wel tijd om aan jezelf te denken. Daar krijg je energie van. En dat weet je natuurlijk wel. Maar doe je het ook wel eens? Echt kiezen voor wat jij belangrijk vindt? Tijd is prioriteit. Maak jouw droom nummer 1 en stel je dan eens voor hoe de wereld eruit ziet, als jouw droom werkelijkheid is. En juist omdat je geen tijd wilt verspillen is het goed om je te laten begeleiden. Zodat je geen onnodige fouten maakt, die juist veel tijd kunnen kosten. Dan zijn deze twee dagen toch peanuts?

Hoe moet ik deze Masterclass betalen; Ik heb geen geld?

Ja, deze snappen we donders goed. Je gaat crowdfunden omdat je geen geld hebt. Dan lijkt het een onoverkomelijke investering die je nu doet, die je ook in je project had willen stoppen. Juist dat is het! Het is een duurzame investering in je project. Je gaat de juiste stappen lopen om het succes binnen handbereik te hebben. En je doelen daadwerkelijk te behalen. Je wilt niet alle fouten maken, die 50 % van de crowdfunders ook maken, en daardoor hun doel niet halen. Het is niet alleen jammer dat de campagne mislukt, maar juist ook een enorm verlies van tijd en energie. Energie die jouw project nodig heeft om te slagen. De investering in deze Masterclass verdien je dubbel en dwars terug, dus ga ervoor. En is het bedrag echt te hoog, kies dan voor betaling in termijnen.

Welk platform moet ik kiezen?

Daar kunnen we je nu nog geen antwoord op geven, omdat we je project nog niet kennen. En omdat we niet weten wat je (naast het benodigde geld) nog meer wilt bereiken. Maar daar zodra we dat wel weten, gaan we je helpen bij het maken van die keuze. Onze ervaring met diverse platforms maakt dat we je van een goed advies kunnen voorzien. Geen zorgen dus.

Ik heb maar een klein netwerk; Wat nu?

Tijdens de training leer je wat de kwaliteit van je netwerk is. Ja, je leest het goed. Het gaat dus niet om de hoeveelheid mensen die je kent, maar juist om wat zij jou te bieden hebben. We leren je om een team samen te stellen, dat jou kan helpen om je netwerk naar een hoger plan te trekken. En ook dit draait weer om kwaliteit en niet om hoeveelheid. We helpen je stap voor stap naar een krachtig netwerk, waar jij jouw vraag durft te stellen. De vraag is: durf jij te ontvangen?

Ik ben niet zo handig met social media; Wat nu?

Het is een groot misverstand dat crowdfunding alleen maar draait om online activiteiten. Juist het persoonlijke contact bepaalt vaak het succes van de campagne. Maar toegegeven ... In deze tijd is social media wel een heel waardevol hulpmiddel, dat je makkelijk en snel een groot bereik oplevert. Wij helpen je op weg, om ook hier je weg in te vinden. Vergeet niet dat je niet alles zelf hoeft te doen. De crowd gaat je helpen! Dus ook als je niet zo handig bent met social media? Juist doen! En laat jezelf versteld staan.

Ik wil liever niet met mijn gezicht op de voorgrond…. Is dat ok?

Wij vinden onze projecten ook belangrijker dan ons gezicht. Dus wij snappen deze als geen ander. En toch is het belangrijk om af en toe zichtbaar te zijn, hoe ongemakkelijk dat ook voor je kan zijn. Ook hebben wij zelf dit proces doorlopen, en zijn we experts geworden in het overwinnen van verlegenheid, faalangst, bescheidenheid… en kunnen we je uitdagen om je podium wel te pakken. Wij voelen je, en nemen je mee aan de hand. Echt. Want vergeet niet: jouw funders willen je zien. Jouw drijfveren. Jouw kwaliteiten. Dit draagt bij aan de Gunfactor, die ontzettend belangrijk is bij crowdfunding. Gewoon doen dus en ... laat je zelf verrassen!

Wat nou als het mis gaat?

Wij zeggen wel eens: You win some, or you learn some…. Het gaat namelijk nooit mis, hooguit anders dan je had verwacht. Je kunt ten slotte alleen maar spijt krijgen van de dingen die je gedaan hebt, en niet van de dingen die je niet hebt gedaan. Zeg eens eerlijk: wil jij aan het eind van je leven terug kijken, en weten dat je het niet eens hebt geprobeerd? Niet toch? Deze training is er voor om je kans op succes zo groot mogelijk te maken. De stappen die je leert zijn al meer dan 10 jaar succesvol gebleken. De training helpt je dus de kans op missers te verkleinen, en juist de kans op succes te vertienvoudigen.

Wat levert het mij op als ik ja zeg?

We kunnen je geen succes garanderen. Maar wat we wel kunnen garanderen, is dat je optimaal bent voorbereid op je campagne. En dat het een avontuur gaat worden. Maar stel nou dat alles gaat, zoals we verwachten ...

Dan levert jouw deelname het volgende op:

Geld voor je project
Laten we eerlijk zijn: alles kost geld. Dus daar is het om te doen, met je crowdfundingscampagne. Je hebt het geld binnen, om je droom te realiseren. Het ligt binnen je handbereik. Wanneer je je doel bereikt, staat het direct op je rekening. En daardoor kun je meteen aan de slag en hoef je geen verantwoording aan een bank oid af te leggen.

De beste publiciteit voor je project
Want jouw droom wordt dan meteen groter. Het wordt de droom van jouw publiek. Van de mensen waar je het voor doet. Je crowd is je ambassadeur, en zal jouw droom delen in hun eigen netwerk. En hoe gaaf is het dat je meteen je doelgroep binnen bereik hebt! Realisatie van jouw droom, niets staat er meer in de weg!

Informatie uit de markt
De crowd helpt je ook om je droom nog beter te maken. Zij geeft je waardevolle informatie, omdat ze met vragen komen, of met kennis, of met ideeën… We gaan je leren hoe je dit zo goed mogelijk kunt gebruiken om het beste plan te concretiseren!

Een betrokken netwerk
Je netwerk houdt jou actief. En scherp. En wil op de voet volgen wat je doet, waar je mee bezig bent. En dat is super, zo hou je de energie hoog en zet je de nodige stappen, samen met je team. De kans van slagen is groter als je je je netwerk betrekt bij je plannen. Logisch toch? Als je zelf doneert, wil je ook weten wat er met je geld gebeurt….en je gunt degene die je geld geeft ook zijn of haar succes! Win/win dus.

Reclame en verkoop start direct
Marketing en sales dus, voor de ondernemers onder ons… het begint al bij de start van je campagne. Je wilt niet iets in de wereld zetten waar niemand op zit te wachten. Dus jouw fantastische idee in de wereld? Daar staat je vanaf het eerste moment mee! Start before you’re ready. Heb je bijvoorbeeld een boek te schrijven? Je neemt de je funders mee in het proces, verkoopt al boeken en kan zo het hele proces financieren. En op de dag dat je boek uitkomt, heb je de hele oplage al verkocht! Droomscenario? Het kan zo maar werkelijkheid worden.

Onafhankelijk van bank of subsidieverlener
De vaak lange en ingewikkelde procedures van banken en subsidieverleners, waarbij je pagina’s aan lastige documenten en verantwoordingen vooraf moet invullen, zijn met crowdfunding voorbij. Je bent zelf in charge, en kunt per direct starten als je wilt. Jij hebt de regie en draait aan de knoppen. Dat is wel zo fijn, die autonomie. Nergens van afhankelijk.

Klanten, gasten en vrijwilligers
Wie je funders ook zijn, ze dragen jouw project een warm hart toe. En zijn dus meteen ambassadeurs voor jouw product of dienst. Dat betekent dat je ze dus al hebt, door de crowdfunding. Scheelt je een boel reclamewerk achteraf ;-)

‘Kickstart voor je bedrijf, initiatief of project
Je zult gaan merken dat crowdfunding enorm veel energie geeft. Je wordt er blij van. En ja, het is ook spannend, heus. Maar netto zal het je niet alleen geld en energie opleveren, maar nog zoveel meer. Laat je verrassen door de bijvangst van dit proces. Hierover vertellen we je alles in de training.

Nauwelijks risico
Dat crowdfunding spannend is, kunnen we bevestigen. Maar het risico is echt minimaal. Heb je je doel niet bereikt? Dan kun je wellicht je droom niet realiseren, maar als donateur krijg je dan (afhankelijk van het type campagne dat je kiest) het geld terug. Zonder risico dus. En jij als initiatiefnemer bent in ieder geval geen kapitalen kwijt (en waarschijnlijk wel een ervaring rijker)!

                 

Ga jij jouw droom realiseren? Schrijf je dan nu in!