Over Move Your Crowd

We need a crowd to push us forward

Even kennismaken

We kunnen natuurlijk een heel enthousiast verhaal over crowdfunding schrijven, maar om écht een gevoel te krijgen bij Move Your Crowd zou ik gewoon deze video even bekijken. Het zal duidelijk zijn dat de kennis en de passie voor crowdfunding aanwezig is!

Missie

Het barst van de goede ideeën om jouw buurt, jouw stad of zelfs de wereld een beetje mooier of beter te maken. Lang niet al die ideeën worden echter gerealiseerd. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Maar stel nou dat die ene reden om het juist wel te doen de doorslag geeft en je die plannen toch doorzet? Stel nou dat jouw idee toch gerealiseerd gaat worden: Wat zou jouw bedrijf, jouw project of jouw initiatief bijdragen?
En wat zou dat voor jou en jouw omgeving betekenen? Heeft het een positief resultaat? Ga het dan gewoon doen!


Move Your Crowd helpt initiatiefnemers om plannen om te zetten in realiteit. Wij geloven namelijk dat er veel behoefte is aan nieuwe, frisse ideeën en we worden enthousiast van mensen met een missie. Wij helpen hen met behulp van crowdfunding om aandacht te vragen voor hun initiatief en we gaan samen met die initiatiefnemers op zoek naar geld en een betrokken netwerk, zodat die plannen gerealiseerd kunnen worden.


"Everybody has the spirit and ability to dream, but sometimes we need a crowd to push us forward."
auteur van crowdfunding boeken

Micha van de Water

In 2012 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met crowdfunding en ik was meteen verkocht! Ik ontdekte dat crowdfunding veel meer was, dan zomaar een nieuwe manier van financieren. Het was marketing, sales, onderzoek, financiering  en community-building in één! En dan ook nog eens voor iedereen toegankelijk.

Voor mijn eerste campagne werkte ik als business coach, maar ik wilde wat anders. Geen idee wat en als ik naar mijn c.v. keek, dan schoot dat alle kanten op. Ik was bankier geweest, ondernemer, coach, trainer, marketeer, tekstschrijver en videoproducent. Ik vond alles leuk, maar niet leuk genoeg om daar ook echt verder in te gaan.

Bij crowdfunding kwamen al die disciplines samen! En ik mocht ook nog eens werken met mensen die vol energie en passie aan het werk waren met hun plannen. De oprichting van Move Your Crowd in 2013 was dus een logisch gevolg. We zijn nu een flink aantal jaren verder en ik begeleid nog steeds met heel veel plezier initiatiefnemers om hun campagnes tot een succes te maken.

Inmiddels heb ik ook twee boeken geschreven over dit onderwerp geschreven en ik ben ervan overtuigd dat ik de komende jaren nog veel mooie projecten zal begeleiden en nog veel meer initiatieven mede-mogelijk zal maken.Wat zeggen onze klanten over ons:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Hij vormde een rots in de branding"
"Micha heeft ons fantastisch begeleid tijdens onze crowdfundingcampagne! Dankzij hem is het ons mogelijk geworden een eerste oplage van ons boek 'Moestuinieren met een beperking' uit te geven. Hij vormde een rots in de branding, steeds optimisitsch en enthousiast, enorm betrokken en goed bereikbaar. Hij heeft continu voor ons klaar gestaan in het hele proces en ons moed in gesproken tijdens momenten waarbij het ons wat teveel werd. Wij raden hem aan voor iedereen die ook zijn of haar dromen wil realiseren!"

Marije Weeink - Moestuinieren met een beperking -
Referentie crowdfunding
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Een spreker met kennis van zaken!"
"Micha is een spreker die kennis van zaken heeft en dit in zijn presentatie, zeker voor een live publiek, goed weet over te brengen. Hij vertelt duidelijk over de voor- en nadelen van crowdfunding en neemt luisteraars mee in dit proces. Mooi hierbij vind ik dat er zo een eerlijk beeld geschetst wordt van de kansen, maar ook de uitdagingen. Micha maakt duidelijk dat er bij crowdfunding voor specifieke doelen grote kansen liggen, en dat hier een (tijds)investering voor benodigd is. Bij de juiste inzet en acties door de crowdfunders kan crowdfunding veel meer zijn dan een alternatieve manier van fondsenwerven; wel kost dit tijd/energie. Micha is iemand die dit haarfijn kan toelichten."

Quinta Clason- Cultuurmakelaar Enschede-Oldenzaal-
Referentie crowdfunding
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Hij was direct aangehaakt!"
"Micha heeft ons fantastisch geholpen met ons crowdfundingproject voor de Dag van het Werkplezier. We kwamen met et idee en hij was gelijk aangehaakt. "Als jullie dit willen, dan zul je in korte tijd een paar snelle klappen moeten maken met z'n tweeën." Daar waren we wel voor in. Micha heeft ons stapsgewijs op weg geholpen om de campagne op te zetten en in te zetten. Van begin tot eind was hij behulpzaam, creatief en praktisch! Voor crowdfunding (voor ons was het iets nieuws) ben je bij Micha aan het juiste adres!"

Selmar Wesselink - Dag van het Werkplezier -
Referentie crowdfunding
Ms. Nameless
Add Your Stars

Benieuwd naar onze succesverhalen?